среда, 27. фебруар 2013.

Који тон црвеног кармина изгледа најбоље на вама?


Који тон црвеног кармина изгледа најбоље на вама?




Тајна савршене црвене усне лежи у избору тон који иде најбоље са својим теном и боју косе. Стручни Поли Кинг, оснивач козметичке краљице бренд Липстицк и консултант многих холивудских звезда препоручује:
"Светлија ваша кожа је више наранџаста би требало да буде у вашем кармин.
За жене са тамном кожом и тамном косом, црвеним кармином на уснама са ружичастим нијанси је најбоље.
Не заборавите да црвени кармин у себи је јака врхунац, тако да га комбинујете са више неутралном нашминкан ".
Тамно црвена (Бордо )
У вино-црвени тонови погодни су за људе са веома светлој пути, која нема ружичастим подзвук. Ако вам је кожа тамна, а ви и даље више воле ову боју, онда идите за металик нијансе шминке. Користите пудер за лице златну која ће покривати своје лице у мистериозним малих "сунбурстс". Повуците своју косу и стави на пар блиставих минђуша.У свим осталим случајевима ово тон ружа учиниће вам изгледати тамно и вулгаран. У свартхиер жена вино црвено кармини могу чак имати старења ефекат.
Пинк-црвени
Светло розе-црвени кармин никада не треба да се користи црвено-глава или жена са ружичастим тен за ризик изгледа смешно. Требало би такође да се избегне овај тон ако сте дефинисали и видљиве пеге.
Пинк-црвени руж је резервисан за бринетама. То отвара лице и наглашава контраст између њихових усана и њихову тамну косу. Ова боја кармина изгледа добро са било косе стила - бесплатан тече, елегантна пунђа или повремене плетеница - и даје ваздух класе и шарма.
Наранџасто-црвени
Овај тон буквално даје топлину. То је одлично за даме са веома светло, црвенкасте тена, јер балансира лица тен. Имајте на уму да је коришћење ове боје црвеног кармина захтева сјајне беле зубе, јер у супротном ће им дати жућкасту непријатан сјај.
Наранџасто-црвени руж није резервисан само за "Снежану" типа даме. Он такође изгледа сјајно на латино-типа даме са златним теном.
Цигла-црвена
Ово је савршена боја за даме са шармантним пегама и бакра косе. Изгледа дивно у комбинацији са својим деликатним тен и наглашава своје крхке карактеристике без гледања превише вулгаран или лажне.


И на крају мали професионални трик - даб од златно-брескве ока сенке шупље ваше горње усне ће улепшати ваше лице, истичу лепоту ваших усана и учинити да изгледа млађе. Али запамтите - само ДАБ.


Нема коментара:

Постави коментар