среда, 20. март 2013.

Kriolift


Criolifit 

Kriolift Filorga je tretman koji na neinvazivan način, bez hirurškog zahvata, popravlja tonus kože i podmlađuje je. Tretman deluje kao terapija hlađenjem na -18 stepeni, tako da poboljšava mikrocirkulaciju i limfni tok . Kriolift se kao terapija koristi za podmlađivanje koze lica, vrata i dekoltea. Svojim dubokim prodiranjem kriolift se koristi i kao metod neinvazivne mezoterapije, jer se na taj način u potkozne slojeve, mogu unositi različiti preparati na bazi kolagena, elastina, vitamina i hijalurona.
Metoda je patentirana u Francuskoj, u laboratoriji FILORGA, svetskih lidera u borbi protiv starenja kože, i kao takva se koristi u svim krajevima sveta pa i kod nas.
Sama metoda se izvodi u trajanju od 30-40 min, preporučuje minimum 5 tretmana a rezultati se vide već nakon prvog.
Ovom metodm podstičemo prokrvljenost, tj. ubrzavamo cirkulaciju za optimalni dotok kiseonika do samih ćelija. Bolja mikrocirkulacija i optimalna oksigenacija u sinergiji sa ntcf gelom, koji je u ovom tretmanu medijum, daju kriolift efekat.
Ntcf gel sadrži čak 55 aktivnih komponenti (vitamine, i to: a, b, c, e, k; minerale, amino-kiseline i oligoelemente. Na kožu deluje sveobuhvatno, jer sadrži sve što je potrebno za jedinstveno regenerisanje kože. Inače, ntcf je po svom sastavu identičan htcf mezokoktelu, koji se aplikuje iglicama u tretmanu mezoterapije.
Tretman kriolift osvežava umornu i tonizira opuštenu kožu, poboljšava konture lica, redukuje kesice ispod očiju, tonizira opuštene kapke. Specijalizovani serumi su idealna dopuna opsega hormona koji su u koži odgovorni za procese starenja, pa Ih na taj način stimulise da se starenje uspori a koži lica vrati mladalački izgled.
Dejstvo kriolift filorga tretmana se ogleda u tome da se sa lica otkloni umor a koži povrati tonus, čvrstina i sjaj. Osim lica, krioliftom se tretira i opuštena koža stomaka, grudi kao i unutrašnja strana butina.

http://www.celulitekspert.com

Нема коментара:

Постави коментар