четвртак, 30. мај 2013.

Svetle obrve - najnoviji modni trend

Slika: © Svetlana Fedoseeva / Fotolia

Prošlo je dosta vremena od tankih obrva i zakrivljenih, njima je  prošla popularnost. U prirodno oblikovane obrve su ponovno svoje uporište nasle  u svijetu mode, a to ne izgleda kao da će izaći iz mode brzo.
Što se promenilo u zadnje vrijeme nije oblik obrva, vec njihova boja. Ako malo bolje pogledate modele u modnim časopisima, sigurno ćete primetiti da  većina njih ima sportske plave obrve.
 Potpuno uklanjanje obrva je groteskno i pokušava se u skladu sa modom, žene bi trebale izbegavati ovo ekstremno.
Izbjeljivanje obrve ipak je vrlo moderno, čak i za brinete.
Jako naglašena Obrve su out. Beljena Obrve je teže primetiti, ali su se polako, ali sigurno uvukle  u svet mode, kao i u svakodnevnom životu.
Ako ste se odlučili podleći toj tendenciji, postoje neke stvari koje bi trebali znati.
Prvo, ne smije se izbjeljivati ​​obrve sebe. Ima toliko stvari koje mogu poći po zlu. Prilikom korištenja ove kemikalije u neposrednoj blizini očiju najbolje je vjerovati stručnjaka za to.
Drugo, izaberite svoju boju dobro. Boju obrva treba uskladiti sa svojim tenom i bojom kose, da se ne sukobljava s njim. Ako je vaša kosa je tamna, učinite vaše obrve samo nekoliko tonova svjetlijim. Ako ste plavokosi, možete hrabro izbeliti obrve Dramatičan efekt je ono što vam treba nastoji postići.
Koristite tamne sjene oko očiju kako bi se istaknuti učinak. Ako ne želite bjelilo obrve trajno ili koristiti hemikalije, možete ih učinitisvetlijim uz pomoc korektora i pudera

Нема коментара:

Постави коментар