понедељак, 10. јун 2013.

Makeup za fotografisanje

Ako se zelite  fotografisati za slanje slika prijateljima  i porodici, moraćete prilagoditi svoju šminku. Postoji 10 pravila kojih bi trebalo da se držite kako bi izgledali dobro pod vestackim svetlom i kamerom. Osvetljenje koje će se koristiti tokom snimanja zavisi od parametara mesta i možete kontrolisati  efekte kroz šminku
.

Očistite lice 10-15 minuta pre primene temelja. To čini kožu da izgleda svetlije.

Puder ne bi trebalo da ima sjaj ili reflektue svetlosne čestice. Koristite različite matirajuce pudere.

Ako postoji područje vašeg lica koje je posebno čudno, odolite iskušenju da to prikrijete sa dodatnom osnovom. Ovo će samo skrenuti paznjut na to područje.
..
Budite oprezni sa žutim tonovima ako snimate tokom noći. Žuta reflektuje svetlost bljeskalice i možete upropastiti svoje fotografije.Koristite ružičaste tonove. Oni  donese ravnotežu na slici.

Nanesite rumenilo ne samo na jagodice, vec i na čelo, nos i bradu. Nanesite ga cetkicom s velikim i brzim potezima, kako bi se izbeglo preterano raslojavanje.

Iscupajte obrve dan ili dva pre snimanja. Obrve su vrlo važne, jer one naglašavaju oči i postavljaju opsti izraz vašeg lica.

Koristite maskaru kako bi vaše oči izgledale veće i izraženije.

Iza linije usne stavite olovku za usne. Ako imate malo lice s delikatnim funkcijama, budite oprezni da ne koristite previše usne i ruža.

Izbegavajte svetle boje usana. Oni ne izgledaju dobro na fotografijama.

Nikada ne koristiti proizvod koji čini da se osećate neugodno. Da bi dobili savršene slike, morate se osećati opušteno i ugodno za vreme snimanja...

Нема коментара:

Постави коментар